Käytämme sivuillamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Rocla

Laadukas trukki Suomesta

CAT

  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Työturvallisuuskortti

Valtakunnallinen työpaikkojen työturvallisuuden parantaminen

Työturvallisuuskorttikoulutusta (8 h peruskurssi) järjestetään Vantaan toimipisteessämme tai sopimuksen mukaan asiakkaan tiloissa. Työturvallisuuskortin saanti edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Kortti on voimassa viisi vuotta.

Työturvallisuuskortti on valtakunnallinen menettelytapa, jonka tavoitteena on parantaa yhteisten työpaikkojen työturvallisuutta. Työturvallisuuskortti otettiin laajamittaisesti käyttöön vuoden 2003 alusta. Työturvallisuuskortin haltijoita on jo yli miljoona työturvallisuuskorttirekisterissä.

Työnantajan vastuu työturvallisuudesta

Työturvallisuuskortin käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta useat tilaajayritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskorttia. Korttimenettely on laadittu ennen kaikkea teollisuuden yhteisille työpaikoille, mutta se soveltuu myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille jne.

Työturvallisuuskorttikurssin kouluttajallamme on kyseisen kurssin kouluttajan pätevyyden lisäksi usean vuoden kokemus trukinkuljettajien kouluttamisesta.

Ilmoittautumiset puh. 020 778 1306 tai alla olevan linkin kautta.

>> Ilmoittaudu tästä <<

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jouni Sikanen

Koulutuspäällikkö
Puh. 020 778 1306
Jaa sivu: