Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Jukka Viinikainen toimitusjohtajaksi

Torstai 25.1.2018

Jukka Viinikainen on nimitetty Rocla Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi 15.1.2018 alkaen.

Jukka Viinikaisella on laaja ja monipuolinen osaaminen logistiikasta ja vahva kokemus erityisesti sisälogistiikasta ja ratkaisu- ja palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Hän on aiemmin työskennellyt useassa yhtiössä Interim-johtajana keskeisinä vastuualueinaan johtaminen, myynnin johtaminen ja strategiat.

Jukka on ollut aktiivinen toimija Logy:ssä (Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry) ja hän on toiminut logistiikkakeskusklusteri Limowan toiminnanjohtajana.

Rocla Solutions Oy:n hallitus pitää erityisen tärkeänä Jukka Viinikaisen monipuolisia sidosryhmäverkostoja. Viinikaisen mukaan Rocla Solutions Oy:n toimitusjohtajan tehtävä on mielenkiintoinen mahdollisuus olla mukana kehittämässä laajasti sisälogistiikan toimintaympäristöjä ja tulevaisuutta. Digitalisaatio, automaatio ja fyysinen internet muuttavat logistiikka-alaa lähitulevaisuudessa.

Lisätiedot: Jukka Viinikainen, puh. 0400 452 447 ja yrityksestä www.rocla.fi

 

 

Jaa sivu: