Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Olemme avanneet verkkokaupan koneiden vuokrausta helpottamaan

Sunnuntai 25.9.2016

Roclan verkkopalvelu mullistaa konevuokrauksen- Henkilönostimet ja muut laitteet netistä helposti
                     
Rocla Solutions Oy on avannut Konet.fi -verkkokaupan henkilönostinten, kurottajien, trukkien ja rakennustelineiden vuokraukseen. Konet.fi tarjoaa uudenlaisen tavan kone- ja laitevuokraukseen: koko tilausprosessin saa hoidettua verkossa, ja hinta- ja saatavuustiedot näkyvät käyttäjälle välittömästi.

Trukkiliiketoiminnastaan tunnettu Rocla Solutions Oy on laajentanut palvelutarjontaansa avaamalla Konet.fi -verkkokaupan,
jonka kautta saa helposti vuokrattua saksinostimet, kuukulkijat, kurottajat, trukit ja pienremontointiin sopivat rakennustelineet.

Saatavuus- ja hintatiedot reaaliajassa
Konet.fi -palvelu mullistaa kone- ja laitevuokrauksen. Perinteisesti alalla on tarjottu verkon kautta vain yleistietoa vuokralaitteista, ja esimerkiksi hintatietojen saaminen on edellyttänyt yhteydenottoa palveluntarjoajaan. Konet.fi -palvelussa koko tilausprosessi hoituu helposti ja nopeasti verkossa.

”Haastamme alan perinteiset toimijat tekemällä vuokraamisen mahdollisimman helpoksi. Nettipohjaiset varauspalvelut ovat mullistaneet jo monta toimialaa, ja me tuomme ensimmäisenä Suomessa saman helppouden laitevuokrauksen puolelle. Reaaliaikaiset saatavuustiedot ja hinnat näkyvät käyttäjälle heti tilausta tehtäessä”, kertoo toimitusjohtaja Jari Valtanen Rocla Solutions Oy:stä.

Yrityksille ja kuluttajille
Pienten ja keskisuurten rakennusalan yritysten lisäksi Konet.fi palvelee mm. taloyhtiötä ja yksityishenkilöitä, jotka tarvitsevat nostimia tai telineitä esimerkiksi pientaloremontteihin.

Konet.fi-palvelusta tuotteet voi vuokrata päiväksi tai pidemmäksi ajaksi. Vuokrahinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä, ja pitemmistä vuokrauksista saa tuntuvia alennuksia. Päämerkit nostimissa ovat Genie ja Haulotte, vuokrattavat trukit ovat Rocla- ja CAT®-merkkisiä.

Laitevuokrauksen lisäksi Rocla Solutions Oy tarjoaa henkilönostinkoulutuksia, joissa kuljettajat perehtyvät laitteiston oikeisiin käyttötapoihin ja turvalliseen ajokäyttäytymiseen.

 

https://konet.fi

Jaa sivu: