Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Rekrytoimme myyjiä

Torstai 18.10.2018

ja haemme energisiä, innostuneita, tekniikasta kiinnostuneita henkilöitä laitteidemme ja sisälogistiikan ratkaisujemme (trukit, työmaatilat, huolto- ja ylläpitopalvelut, sisälogistiikan ratkaisut)

ratkaisumyyntiin sekä henkilöä käytettyjen laitteiden myyntiin Uudenmaan alueelle

Tehtävät

Haet aktiivisesti uusia asiakkaita omalta myyntialueeltasi, sekä huolehdit, että nykyisillä asiakkaillamme on tarvittavat tiedot tuote- ja palveluvalikoimastamme. Olet parhaimmillasi asiakassuhteiden pitkäjänteisenä ja tuloshakuisena kehittäjänä. Sinulla on kokemusta myyntityöstä ja haluat tehdä teknistä kauppaa sekä toimia asiakasrajapinnassa.

Edellytämme

  • Aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myynnistä, etenkin palvelu- ja ratkaisumyynnistä
  • Neuvottelutaitoja, innokasta myyntiasennetta sekä tarmokasta ja kunnianhimoista otetta myyntitavoitteiden saavuttamiseksi
  • Vastuunottokykyä, organisointitaitoja sekä päätöksentekovalmiutta
  • Halua liikkua asiakastapaamisiin eri puolilla Uuttamaata

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta ja kiinnostusta tekniikkaan. Olet aktiivinen ja tuloshakuinen sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mielellään myös englanninkielellä.

Olet luonteeltasi positiivinen ja periksi antamaton tiimipelaaja, jolla on tahto voittaa asiakkaan luottamus ja kehittää asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Tarjoamme sinulle avainpaikan kotimaan myyntitehtävissä, laadukkaan kilpailukykyisen tuote- ja palveluvalikoiman ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

 

Avoinna olevista ratkaisumyyntitehtävistä saat lisätietoa

myyntijohtaja Juha Ruotsalaiselta puh. 0400 315 914.

 

Käytettyjen laitteiden myyntitehtävästä

Osastopäällikkö Pekka Turuselta puh. 045 773 45296

 

Hakemukset osoitteeseen solutionsrekry@rocla.com 8.11.2018 mennessä.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa sivu: