Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Vahvistusta trukkimyyntiin

Maanantai 24.11.2014

Jarno Kohtamäki aloitti suoramyynnissä

Rocla Solutionsin organisaatio vahvistui marraskuun alussa suoramyynnin puolella, kun Jarno Kohtamäki aloitti työnsä myyntineuvottelijana.

– Suoramyynti hoitaa yhteydet pääasiassa pieniin ja keskisuuriin asiakkaisiin. Itse toimin Etelä-Suomessa, ja tehtävänä on olla mahdollisimman paljon kentällä niin uusasiakashankinnassa kuin voimassa olevien asiakkuuksien hoidossa, Jarno Kohtamäki selventää toimenkuvaansa.

Tuotevalikoima on laaja, sillä siihen kuuluvat kattavan trukkivalikoiman lisäksi mm. huoltosopimukset ja    erilaiset koulutuspalvelut sekä nyt uusimpana tehokas ja edullinen menetelmä varastohyllyjen pystytolppien korjaukseen.

Kaikki lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta, ja se kartoitetaan ensimmäiseksi.

– Kartoitus on asiakkaalle ilmainen, ja siinä selvitetään, millainen konekanta, koneen hankintatapa tai muu palvelu olisi optimaalinen heidän tarpeisiinsa. Yrityksessä voi olla käytössä vanhoja tai vääränlaisia trukkeja, ja he saattaisivat pystyä tehostamaan omaa toimintaansa paljonkin Roclan kaluston ja palveluiden avulla, toteaa Jarno Kohtamäki.

Kohtamäki siirtyi Rocla Solutions Oy:n palvelukseen henkilöstöpalveluyritys Adeccosta.

– Minulla oli siellä asiakkaina varasto-, tuotanto- ja logistiikka-yrityksiä, joille etsin henkilökuntaa. Asiakaskunta on edelleen samankaltainen ja mukana on osittain samoja asiakkaita.

– Myös Rocla Solutions tuli minulle tutuksi edellisessä työpaikassa, sillä hain tänne huoltomekaanikkoja, ja sitä kautta opin tuntemaan yrityksen. Päällimmäisinä mielikuvina Roclaan liittyen ovat korkea laatu ja kotimaisuus. Kun myyntineuvottelijan paikka avautui, laitoin hakemuksen sisään, ja täällä ollaan, valmiina palvelemaan asiakkaita, toteaa Jarno Kohtamäki.

Jaa sivu: