Käytämme sivuillamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Rocla

Laadukas trukki Suomesta

CAT

  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Rocla Solutions Oy

Rocla Solutions Oy myy ja huoltaa trukit Suomessa.

Rocla Solutions Oy:n laajaan trukkivalikoimaan kuuluvat sähköisten Rocla- ja Cat® -trukkien lisäksi polttomoottorikäyttöiset Cat® –vastapainotrukit.
Lisäksi yhtiö tarjoaa kattavaa trukkialan palvelua, kaluston huolto- ja ylläpitopalvelua, trukkivuokrausta sekä trukkitarkastus-, koulutus- ja tietopalveluita.

Rocla, ainoa suomalainen trukkivalmistaja kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja, automaattitrukkijärjestelmiä sekä niiden elinkaarenaikaisia kokonaispalveluja.

Roclan innovatiiviset trukit, palvelut ja ratkaisut tehostavat asiakkaiden sisälogistiikan toimintoja ja vähentävät logistiikan kustannuksia.

Rocla on osa kansainvälistä Mitsubishi Nichiyu Forklift –yhtiötä. Yhtiön Euroopan trukkiliiketoiminnan tuotekehitys – Rocla Design Center, ja sähköisten varasto- ja vastapainotrukkien sekä automaattitrukkien tuotanto ovat Järvenpäässä. Tuotannossa valmistetaan Rocla, Mitsubishi ja Cat® trukkeja.

Lisää tietoa tuotekehityksestä ja tuotannosta

 

Jaa sivu: