Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Varastohyllyjen pystytolppien korjaus

Uusi menetelmä - säästä rahaa ja aikaa turvallisella korjauksella.

Ei hyllyjen vaihtoa -  nopea pystytolppien korjaus - ei tavaroiden siirtelyä.

Suomessa hyllyt korjaa Rocla

Tarkastajamme laatii raportin, josta ilmenee hyllyjen mahdolliset vauriot ja niiden edellyttämät toimenpiteet. Pystytolppien korjaukset voidaan suorittaa hyllyjä tyhjentämättä, jolloin säästetään huomattavasti varastohenkilökunnan aikaa ja varaston toiminta ei häiriinny. Määräaikaistarkastuksia suositellaan suositellaan tehtäväksi säännöllisin väliajoin, esim. 1-4 kertaa vuodessa varaston kiertonopeudesta riippuen. Uusintatarkastukset pitää aina tehdä muutostöiden yhteydessä, esim. kun hyllyn paikkaa muutetaan.

 

Kutsu Roclan asiantuntija tekemään hyllyjen turvallisuustarkastus varastossasi.

Lisätiedot ja tilaukset puh. 020 778 1400.

Rack Repair System (ROS International). Katso video:

ja www.ros-intl.com

Lataa pdf-esite
 

Usein kysyttyä:

Kuinka monta kertaa pystytolppa voidaan korjata?
"Kolmesti ROS -menetelmällä."

 Voiko hylly todellakin olla täysin kuormattuna korjauksen ajan?
"Kyllä se voi! Jos pystypalkin vaurio on luokiteltu punaiseen riskiin, on hylly tyhjennettävä ja otettava käytöstä pois korjauksen ajaksi."

 Onko hyllykorjaus turvallista?
"Kyllä, ehdottomasti. Korjausmenetelmä on testattu monissa maailman johtavissa testauslaitoksissa. Yksi tällaisista laitoksista on sama, jossa hyllyvalmistajien täytyy todistaa heidän rakennelaskelmansa ja että hyllyt noudattavat EN standardeja. Vuonna 2011 ROS -menetelmä sai virallisen sertifikaatin DEKRA:lta – Euroopan suurimmalta testauslaitokselta. Menetelmä on käytössä kaikissa Euroopan suurimmissa maissa ja Pohjois-Amerikassa. Vuositasolla korjauksia on tehty n. 150 000 kpl."

Kuinka usein hyllyt pitää tarkastaa?
"Määräaikaistarkastuksia suositellaan tehtäväksi säännöllisin väliajoin, esim. 1 - 4 kertaa vuodessa varaston kiertonopeudesta riippuen.
Uusintatarkastukset pitää aina tehdä muutostöiden yhteydessä, esim. kun hyllyn paikkaa muutetaan."

Lisätietoa ja tilaukset puh. 020 778 1400.

 

Jaa sivu: