Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Henkilönostinkoulutus

Oikeat laitteiston käyttötavat ja turvallinen ajokäyttäytyminen

>> Ilmoittaudu tästä <<

Roclan Henkilönostinkoulutus perehdyttää kuljettajat laitteiston oikeisiin käyttötapoihin ja pureutuu turvalliseen ajokäyttäytymiseen.  Koulutus voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Koulutus suoritetaan verkkokurssina. Lähikurssit ovat mahdollisia, jos voidaan taata koulutukseen osallistuvien ja kouluttajan turvallisuus korona aikana. 

Työnantajan vastuu

Valtioneuvoston asetuksessa työvälineiden turvallisesta käytöstä velvoitetaan työantajat huolehtimaan siitä, että henkilönostimen kuljettajalla on siihen riittävät kyvyt ja taidot. Lisäksi jokaisella henkilönostimia liikuttavalla henkilöllä pitää olla siihen työantajansa kirjallinen lupa.  Roclan henkilönostinkoulutus on helpoin tapa varmistaa asetuksen määräykset.

Henkilönostimen käyttölupalomake (xls)

Järjestämme henkilönostinkursseja sopimuksen mukaan verkkokurssina. Alla tietoja kursseista ja yhteystiedot.

Henkilönostinkurssi 3 tuntia

 

Ilmoittautumiset puhelimella 020 7781306 tai alla olevasta linkistä.

>> Ilmoittaudu tästä <<

 

Logisnext Finland Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jouni Sikanen

Koulutuspäällikkö
Puh. 020 778 1306

Täyttämiesi tietojen perusteella asiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Jaa sivu: