Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Ensimmäisen ja toisen tason keräily

Roclan ja Cat -matalakeräilijöiden valtteja ovat tehokkuus ja ergonomia

Keräilytyö on fyysisesti vaativaa, joten trukin jokaisella yksityiskohdalla ja ergonomialla on iso merkitys työn tuottavuuteen.

Tarjoamme sekä Rocla että Cat brändeillä olevia vaihtoehtoja ensimmäisen –ja toisen tason keräilyyn.

Rocla PLS-matalakeräilijä ensimmäisen ja toisen tason keräilyyn

Rocla matalakeräilijässä tehokkuus ja kuljettajan työskentelymukavuus on nostettu aivan uudelle tasolle. Ainutlaatuisen muotoilun ja älykkäiden ratkaisujen ansiosta kuljettajan tila on kasvanut 40 %, mikä parantaa merkittävästi keräilytyön ergonomisuutta ja sujuvuutta. Tämä malli on mahdollista saada litium-akulla.

Roclan matalakeräilijän ainutlaatuinen ohjausjärjestelmä reagoi välittömästi ja tarkasti kuljettajan ajotapaan ja ajonopeuteen, mikä lisää ajon turvallisuutta ja sujuvuutta sekä kokeneilla että aloittelevilla kuljettajilla

Saatavana myös saksimalli nousevilla haarukoilla: 2 lavaa tai 3 rullakkoa (optiona 4 rullakon haarukat). Saksimalli nousevilla haarukoilla ja ajotasolla: kuljettaja max 1000 mm, keräilykorkeus 2600 mm asti.

Roclan matalakeräilijä suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. 

Referenssi:

Satotukku luottaa Roclan PLS20 matalakerälijöihin - asiakasreferenssiin voit tutustua tästä

Kolme syytä valita Roclan matalakeräilijä ensimmäisen ja toisen tason keräilytyöhön

  1. Säädettävää ohjauspyörää voidaan käyttää useilla eri otteilla, myös yhdellä kädellä, kuljettajan mieltymysten mukaisesti. Innovatiivinen ohjauspyörä kääntyy 100 astetta, minkä ansiosta trukki ohjautuu tarkasti ja vaivattomasti myös ahtaissakin tiloissa. 
  2. Matalakeräilijä lisää kuljettajan työskentelymukavuutta tukevan, jousitetun maton, säädettävän selkänojan (optio) ja kätevän säilytystilan avulla. Trukin matala ja viistottu kynnys vähentää kompastumisen vaaraa.  
  3. Kaasuvipujen toimintojen ja kuljettajan läsnäolon tunnistavan lattian ansiosta kuljettaja voi lähteä viiveettä liikkeelle, kun astuu trukkiin (lentävä lähtö), ja ajaa eri asennoissa.  

Videolla kuskien arvio PLS-matalakeräilijästä.

Cat NOL10P ensimmäisen ja toisen tason keräilyyn

Cat –tuoteperheen vaihtoehto ensimmäisen ja toisen tason keräilyyn lisää tehokkuutta ja tuottavuutta logistiikkakeskuksissa sekä keräilyvarastoissa.

NOL10P on suunniteltu kestäväksi ja turvalliseksi käyttää. Käyttäjälähtöinen suunnittelu takaa trukin ergonomisen ja turvallisen käytön.

PIN-koodikirjautuminen estää luvattoman käytön ja runsaat säilytystilat pitävät kuljettajan varusteet käden ulottuvilla, mikä tuo tehokkuutta työhön. Akun varaustilan ilmaisin (BDI) mahdollistaa latauksen suunnittelun etukäteen ja akkujen teräsrullat takaavat nopeat ja turvalliset akkujen vaihdot.

NOL10P ensimmäisen ja toisen tason keräilyyn keräilytrukki

Miksi valita Cat NOL10P?

  1. Kuljettajan tila on suunniteltu ergonomia edellä – hallintalaitteisiin pääsy on helppoa ja niiden käyttö vaivatonta, mutta samalla onnistuu tarkka työskentely.
  2. Koko lattian kattava kuljettajan läsnäoloanturi ja pehmustettu, luistamaton matto mahdollistavat trukin miellyttävän käytön seisoen missä kohdassa tahansa.  
  3. LiftComfort ja SecurGate -sivuporttijärjestelmä on vakiona 1,8 m:n ja lisävarusteena 1,2 m:n ajotason korkeudessa. Nostohaarukat voidaan nostaa sopivalle työskentelykorkeudelle. Trukin käyttö estetty, jos portit ovat auki yli 1,2 m:n korkeudessa 
  4. ATC t4 -ajotietokone ja näyttö kertovat selkeästi trukin tilatiedot ja vikavaroitukset ja saat nopean vianmäärityksen. Kuljettajakohtaiset asetukset on helppo säätää selkeän näytön avustuksella. Automaattisella nopeudensäädöllä taataan turvallinen ajo käännöksissä ja nostoissa korkealle. ECO-tilan valinta hidastaa toimintaa vain hieman, mutta vähentää samalla merkittävästi energiankulutusta, noin 5-6%.

Matalakeräilijöiden ominaisuudet

Malli Kapasiteetti Maksimi ajonopeus Maksimi keräilykorkeus
PLS20/PLS25 2000/2500 kg 9/13 km/h  -
PS20S/PS20DS 2000 kg 12 km/h 2300 mm
PLS12f/PLS12df 1200 kg 9 km/h 2500 mm
NOL10P 1000 kg 9,9 km/h 3400 mm
       
       

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: