Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Koulutus

Tarjoamme erilaisiin tarpeisiin sopivia, korkealaatuisia koulutuspalveluita niin trukkikuskeille kuin esimiehille. 

Koulutamme kursseillamme trukinkuljettajia, jotka saavat todistukseksi trukkikurssista trukkikortin. Annamme koulutusta henkilönostoihin sekä esimiesvastuu- ja työturvallisuuskoulutusta. Edellä mainituista koulutuksista voimme myös räätälöidä sinun yrityksellesi sopivan kokonaisuuden.

Kaikki kurssimme on mahdollista suorittaa verkkokurssina ja tätä suoritustapaa suosittelemme. 

Seuraavat kurssit syyslomaviikoilla 13.10. tai 20.10. Lue lisää.

Korona-aikana suosimme ennen kaikkea verkkokursseja. Verkkokurssimme eivät ole valmiiksi nauhoitettuja esityksiä, vaan ne pitää kokenut kouluttajamme Jouni Sikanen. Koulutus pysyy osallistavana myös lyhyiden testien ja kyselyiden ansiota, joita tulee eteen pitkin kurssia. Järjestämme verkkokursseja joka tiistai kello 8 - 12. Lisätietoa tästä

Ajokokeen voi suorittaa Vantaalla, yksi henkilö kerrallaan. Asiakkaan tiloissa voidaan suorittaa kursseja, jos voidaan taata osallistujien ja kouluttajan turvallisuus korona-aikana. 

Kaikki kurssimme voidaan suorittaa verkkokurssina ja suosittelemme vahvasti tätä tapaa suorittaa koulutukset.

Työnantajan kirjallinen lupakaavakelinkki: 

Kuljettajalupa ja perehdytys

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jouni Sikanen

Koulutuspäällikkö
Puh. 020 778 1306

Täyttämiesi tietojen perusteella asiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Jaa sivu: