Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Esimiesvastuukoulutus

Koulutuksessa esimies saa selkeän kuvan varaston turvallisuusasioista.

Roclan esimiesvastuukoulutuksessa perehdytään työturvallisuuslakiin ja niihin vastuisiin, joita työantajalla on työntekijöistään. Koulutus sisältää samat osat kuin trukinkuljettajan koulutus, mutta asioihin perehdytään hieman eri näkökulmasta. Esimiehet saavat koulutuksessa selkeän kuvan tehtäviinsä kuuluvista asioista varaston turvallisuusasioissa ja pystyvät kehittämään valmiuksiaan alaisten työhön perehdyttämisessä.

Esimiehen vastuu trukkien käytössä

Esimiehellä on vastuu siitä, että alainen hallitsee trukin käytön ja tietää turvallisuusmääräykset. Lisäksi esimies vastaa siitä, että työnteosta ja turvallisuudesta annettuja sääntöjä noudatetaan.

Roclan kouluttajat ovat työlainsäädännön vahvoja ammattilaisia ja heillä on useiden vuosien kokemus trukinkuljettajien kouluttamisesta turvallisiin ja tehokkaisiin työtapoihin. Kouluttajien ammattitaitoa pidetään yllä jatkuvilla kursseilla ja koulutuksilla.

Esimiesvastuukursseja järjestetään Roclan Vantaan toimipisteessä tai sopimuksen mukaan asiakkaan tiloissa. Kurssi kestää 4 h.

Ilmoittautumiset puh. 040 517 0155 tai alla olevan linkin kautta.

>> Ilmoittaudu tästä <<

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jouni Sikanen

Koulutuspäällikkö
Puh. 020 778 1306

Täyttämiesi tietojen perusteella asiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Jaa sivu: