Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Liveverkkokurssit

Trukinkuljettajakoulutuksen teoriaosuus nyt liveverkkokurssina

>>Ilmoittaudu tästä>>

Liveverkkokurssi on etänä suoritettava trukkikurssin teoriaosuus. Teoriaosuus keskittyy ohjaamaan trukkikuskin omaa toimintaa ja ajotapaa turvallisemmaksi.

Koulutus pysyy osallistavana ja keskustelevana lyhyiden testien ja kyselyiden ansiota. Yksikään kurssimme ei ole valmiiksi pureskeltu nauhoite, vaan koko verkkokurssin ajan mukana on kokenut kouluttajamme Jouni Sikanen. Verkkokurssin suorittamisen jälkeen asiakas saa trukkikortin ja todistuksen.

Asiakaspalaute liveverkkokurssista

”Esimiehen näkökulmasta, liveverkkokoulutus oli hyvin toteutettu kokonaisuus, jossa kouluttaja onnistui pitämään mielenkiinnon yllä ja asiat esitettiin aitojen esimerkkien kautta. 

Kurssille osallistujat pidettiin hyvin mukana lyhyiden kokeiden ansiosta. Kundit vaikuttivat viihtyvän eikä ollut havaittavissa pitkävetisestä koulutuksesta johtuvaa tylsistymistä tai mielenkiinnon lopahtamista, en huomannut, että olisivat edes kännyköitä käyttäneet tuona aikana.

Osallistujat olivat sitä mieltä, että liveverkko koulutus oli onnistunut korvike perinteiselle trukkikurssille”

Hannu Vento

Chromaflo Technologies Finland Oy

Liveverkkokurssi järjestetään tiistaisin

Järjestämme nyt live verkkokurssin joka tiistai, kello 8 - 13.00 sisältäen lounas- ja kahvitauon. 

Kurssille voivat ilmoittautua niin yrityksen edustajat kuin yksityishenkilöt. Muut ajankohdat mahdollisia sovittaessa etukäteen. 

Liveverkkokurssin asiakas voi suorittaa etänä kotoa tai työpaikalta. Liveverkkokurssin teoriaosuus on noin 4 tuntia. Verkkokurssi järjestetään Microsoft Teams -työkalulla.

Hinnat:

Liveverkkokurssille on 100,- + alv 24% / henkilö

Trukinkuljettajan opas 5,- + alv 10% /henkilö

Ajo – osuuden hinta Vantaalla ulkotiloissa on 90,- + alv 24% / henkilö

Jos osallistuu sekä liveverkkokurssille, että ajokokeeseen on hinta yhteensä 190,- + alv 24% / henkilö

Ryhmähinta teoriapäivä liveverkkokurssi 1200,- + alv 24% / max 15 henkilöä

Laskutamme erikseen mahdolliset postituskulut. 

Ajokokeen suorittaminen korona aikana

Ennen ajokokeen suorittamista osallistujille lähetetään kysely, jolla halutaan varmistaa ajokokeeseen osallistujan terveydentila johtuen COVID-19 viruksesta (koronavirus).

Ajokoe on mahdollista suorittaa poikkeustilanteesta johtuen myöhemmin sovittavana ajankohtana, joko asiakkaan tiloissa tai Logisnext Finland Oy:n Vantaalla, ulkona.

Jos asiakas on täysin terve ja asiakasyritys antaa luvan, voi oppilas tulla suorittamaan ajokokeen ulkona, vastapainotrukilla. Turvallinen ajaminen on varmistettu myös ulkona. Kouluttajalla on turvakytkin, jolla saadaan trukin ajotoiminta ja haarukoiden nostotoiminta katkaistua hallitusti, jopa 30m päästä hallitusti. Näin varmistetaan trukin ajoharjoituksen soveltuvuus myös kokemattomammalle kuskille.  

Toteutamme myös henkilönostinkoulutuksen teoriaosuuden liveverkkokurssina. 

Kysy tarjousta myös ryhmähinnasta! Yksityishenkilöiden tulee suorittaa maksu ennen kurssille osallistumista.  Kyselyt: jouni.sikanen@logisnext.eu 

>>Ilmoittaudu tästä>>

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jouni Sikanen

Koulutuspäällikkö
Puh. 020 778 1306

Täyttämiesi tietojen perusteella asiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Jaa sivu: