Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Liveverkkokurssit

Trukinkuljettajakoulutuksen teoriaosuus nyt liveverkkokurssina

Liveverkkokurssi on etänä suoritettava trukkikurssin teoriaosuus. Teoriaosuus keskittyy ohjaamaan trukkikuskin omaa toimintaa ja ajotapaa turvallisemmaksi. Koulutus pysyy osallistavana ja keskustelevana lyhyiden testien ja kyselyiden ansiota. Kurssin vetäjänä toimii kokenut trukkikouluttajamme Jouni Sikanen. 

Liveverkkokurssin asiakas voi suorittaa etänä kotoa tai työpaikalta. Liveverkkokurssin teoriaosuus on noin 3,5 - 4 tuntia.

Liveverkkokurssi järjestetään tiistaisin

Järjestämme nyt live verkkokurssin joka tiistai, kello 8 - 12. Kurssille voivat ilmoittautua niin yrityksen edustajat kuin yksityishenkilöt. Muut ajankohdat mahdollisia sovittaessa etukäteen. 

Asiakaspalaute liveverkkokurssista

”Esimiehen näkökulmasta, liveverkkokoulutus oli hyvin toteutettu kokonaisuus, jossa kouluttaja onnistui pitämään mielenkiinnon yllä ja asiat esitettiin aitojen esimerkkien kautta. 

Kurssille osallistujat pidettiin hyvin mukana lyhyiden kokeiden ansiosta. Kundit vaikuttivat viihtyvän eikä ollut havaittavissa pitkävetisestä koulutuksesta johtuvaa tylsistymistä tai mielenkiinnon lopahtamista, en huomannut, että olisivat edes kännyköitä käyttäneet tuona aikana.

Osallistujat olivat sitä mieltä, että liveverkko koulutus oli onnistunut korvike perinteiselle trukkikurssille”

Hannu Vento

Chromaflo Technologies Finland Oy

Hinnat:

Liveverkkokurssille on 100,- + alv 24% / henkilö

Ajo – osuuden hinta Vantaalla ulkotiloissa on 90,- + alv 24% / henkilö

Jos osallistuu sekä liveverkkokurssille, että ajokokeeseen on hinta yhteensä 190,- + alv 24% / henkilö

Ryhmähinta teoriapäivä liveverkkokurssi €1200,- + alv 24% / max 15 henkilöä

Ryhmähinta ajoharjoitus päivä €660,- + alv 24% max 15 henkilöä

Ajokokeen suorittaminen korona aikana

Ennen ajokokeen suorittamista osallistujille lähetetään kysely, jolla halutaan varmistaa ajokokeeseen osallistujan terveydentila johtuen COVID-19 viruksesta (koronavirus).

Ajokoe on mahdollista suorittaa poikkeustilanteesta johtuen myöhemmin sovittavana ajankohtana, joko asiakkaan tiloissa tai Rocla Solutions Oy:n Vantaan ajoradalla.

Jos asiakas on täysin terve ja asiakasyritys antaa luvan, voi oppilas tulla suorittamaan ajokokeen ulkona, vastapainotrukilla. Turvallinen ajaminen on varmistettu myös ulkona. Kouluttajalla on turvakytkin, jolla saadaan trukin ajotoiminta ja haarukoiden nostotoiminta katkaistua hallitusti, jopa 30m päästä hallitusti. Näin varmistetaan trukin ajoharjoituksen soveltuvuus myös kokemattomammalle kuskille.  

Toteutamme myös henkilönostinkoulutuksen teoriaosuuden liveverkkokurssina. 

Kysy tarjousta myös ryhmähinnasta! Yksityishenkilöiden tulee suorittaa maksu ennen kurssille osallistumista.   

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jouni Sikanen

Koulutuspäällikkö
Puh. 020 778 1306

Täyttämiesi tietojen perusteella asiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Jaa sivu: