Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Liveverkkokurssit

Trukinkuljettajakoulutuksen teoriaosuus nyt liveverkkokurssina

Liveverkkokurssi on etänä suoritettava trukkikurssin teoriaosuus. Teoriaosuus keskittyy ohjaamaan trukkikuskin omaa toimintaa ja ajotapaa turvallisemmaksi. Koulutus pysyy osallistavana ja keskustelevana lyhyiden testien ja kyselyiden ansiota. Kurssin vetäjänä toimii kokenut trukkikouluttajamme Jouni Sikanen. 

Liveverkkokurssin asiakas voi suorittaa etänä kotoa tai työpaikalta. Liveverkkokurssin teoriaosuus on noin 3,5 tuntia.

Ajokokeen suorittaminen

Ennen ajokokeen suorittamista osallistujille lähetetään kysely, jolla halutaan varmistaa ajokokeeseen osallistujan terveydentila johtuen COVID-19 viruksesta (koronavirus).

Ajokoe on mahdollista suorittaa poikkeustilanteesta johtuen myöhemmin sovittavana ajankohtana, joko asiakkaan tiloissa tai Rocla Solutions Oy:n Vantaan ajoradalla.

Jos asiakas on täysin terve ja asiakasyritys antaa luvan, voi oppilas tulla suorittamaan ajokokeen ulkona, vastapainotrukilla. Turvallinen ajaminen on varmistettu myös ulkona. Kouluttajalla on turvakytkin, jolla saadaan trukin ajotoiminta ja haarukoiden nostotoiminta katkaistua hallitusti, jopa 30m päästä hallitusti. Näin varmistetaan trukin ajoharjoituksen soveltuvuus myös kokemattomammalle kuskille.

Hinnat:

Liveverkkokurssille on 100,- + alv 24% / henkilö

Ajo – osuuden hinta Vantaalla ulkotiloissa on 90,- + alv 24% / henkilö

Jos osallistuu sekä liveverkkokurssille, että ajokokeeseen on hinta yhteensä 190,- + alv 24% / henkilö

Ryhmähinta teoriapäivä liveverkkokurssi €1200,- + alv 24% / max 15 henkilöä

Ryhmähinta ajoharjoitus päivä €660,- + alv 24% max 15 henkilöä

 

Toteutamme myös henkilönostinkoulutuksen teoriaosuuden liveverkkokurssina.

 

Kysy tarjousta: jouni.sikanen @ rocla.com tai soita numeroon 020 778 1306.

 

Jaa sivu: