Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Työturvallisuuskortti

Valtakunnallinen työpaikkojen työturvallisuuden parantaminen

>> Ilmoittaudu tästä <<

Työturvallisuuskorttikoulutusta (8 h peruskurssi) järjestetään Työturvallisuuskeskuksen (TTK) suosituksesta verkkokurssina vuoden 2020 loppuun asti. Järjestämme työturvallisuuskorttikoulutukset verkkokurssina.

Työturvallisuuskortin saanti edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Kortti on voimassa viisi vuotta.

Työturvallisuuskortti on valtakunnallinen menettelytapa, jonka tavoitteena on parantaa yhteisten työpaikkojen työturvallisuutta. Työturvallisuuskortti otettiin laajamittaisesti käyttöön vuoden 2003 alusta. Työturvallisuuskortin haltijoita on jo yli miljoona työturvallisuuskorttirekisterissä.

Työnantajan vastuu työturvallisuudesta

Työturvallisuuskortin käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta useat tilaajayritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskorttia. Korttimenettely on laadittu ennen kaikkea teollisuuden yhteisille työpaikoille, mutta se soveltuu myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille jne.

Työturvallisuuskorttikurssin kouluttajallamme on kyseisen kurssin kouluttajan pätevyyden lisäksi usean vuoden kokemus trukinkuljettajien kouluttamisesta.

Ilmoittautumiset puh. 020 778 1306 tai alla olevan linkin kautta.

>> Ilmoittaudu tästä <<

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jouni Sikanen

Koulutuspäällikkö
Puh. 020 778 1306

Täyttämiesi tietojen perusteella asiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Jaa sivu: