Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Koe ekologinen Kyburz-sähköskootteri Kuljetus-Logistiikka 2019 –messuilla

Keskiviikko 8.5.2019

KYBURZ kehittää ja valmistaa erittäin laadukkaita ja ekologisia sähköajoneuvoja yritysten, kuntien ja teollisuuden tarpeisiin. 

Kyburzin tunnetuin tuote on korkealaatuinen 3-pyöräinen sähköajoneuvo, joka on suunniteltu kaupunkiolosuhteisiin toimittamaan tuotteet nopeasti ja ekologisesti asiakkaalle.

”Logistiikassa verkkokaupan kasvu näkyy tarpeena kuljettaa tuotteet lähelle asiakasta ja mieluiten ekologisesti. Sähkökäyttöinen Kyburz-ajoneuvo on tähän oiva valinta kokonsa, käytettävyyden sekä kulutuksen vuoksi. Lisäksi Kyburz on sähköisenä kulkuneuvona käytännössä äänetön,” sanoo Rocla Solutionsin myyntijohtaja Juha Ruotsalainen.

Kyburz-ajoneuvo on ketterä ja helppo parkkeerata kaupungeissa. Tilavien kuljetuslaatikoiden avulla voidaan kerralla kuljettaa paljon tavaroita lähelle, ja sähkökäyttöisenä se ei lisää kuormaa ympäristölle.

Citylogistiikka tuo uusia mahdollisuuksia

”Citylogistiikka ja vihreät arvot ovat yhä tärkeämpiä B2B-yrityksille, kunnille ja kaupungeille. Kyburz-sähköajoneuvojen ansiota asiakkaamme voivat paremmin tavoittaa omat asiakkaansa, olipa kyseessä tuotteiden, elintarvikkeiden tai ruoan jakelu,” jatkaa Ruotsalainen.

Kylmiä ja kuumia elintarvikkeita voi helposti kuljettaa 2Cool Finland Oy:n yrityksen innovatiivisilla kuljetuslaukuilla, jotka ovat mukana messuilla olevassa Kyburz-sähköajoneuvossa.

Rocla Solutions Oy on tunnettu maailmanluokan Rocla- ja Cat® tuotemerkeistään, joiden joukkoon Kyburz istuu loistavasti. Suomessa Rocla Solutionsilla on koko maan kattava huoltoverkosto.

”Ammattitaitoinen trukkihuoltomme huoltaa jatkossa myös Kyburz-tuotteet kaikkialla Suomessa, mikä on asiakkaille vaivatonta ja tuo varmuutta hankinnalle. Myös laadukkaat varaosat saa kauttamme helposti.”

Kyburz-ajoneuvoon pääsee tutustumaan ja koeajamaan Logistiikka-Kuljetus 2019 -messuilla, tervetuloa osastolle 3A21!

Rocla Solutions Oy esittelee osastolla palveluitaan yhdessä Intolog Oy:n ja Constructor Finland Oy:n  (KASTEN) kanssa.

Jaa sivu: