Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Kuljetus-Logistiikka 2019 –messuilla esillä Red Dot –muotoilupalkinnon voittanut sähköinen Cat®48V-vastapainotrukki

Keskiviikko 8.5.2019

Roclan tehtaalla Järvenpäässä suunniteltu ja valmistettu Cat®48V-vastapainotrukki on nyt esillä Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla. Cat 48V-vastapainotrukki voitti keväällä 2019 Red Dot-muotoilupalkinnon. Erityisesti Red Dot –tuomaristo kiinnitti huomiota trukin erinomaiseen käyttäjäkokemukseen ja toiminnalliseen muotoiluun.

Cat® 48V sähköisen vastapainotrukin suunnittelu aloitettiin kuuntelemalla käyttäjiä ja lopputuloksena syntyi tuote, jonka innovatiivisien ratkaisujen avulla trukilla työskentely on entistä tehokkaampaa sekä turvallisempaa.

Ensimmäisenä maailmassa tuomme markkinoille vastapainotrukkeihin 360° ohjauksen. Tämän myötä ajaminen ahtaissa tiloissa on helpompaa ja 360° ohjauksen ansiosta pystytään vähentämään kuorman käsittelyyn kuluvaa kokonaisaikaa.

Kehitystyössä panostettiin ergonomiaan, jotta ajaminen ja työskentely olisi miellyttävää koko työpäivän ajan. Kuljettajan tilan optimointi tarjoaa entistä enemmän säätöjä ja paremman näkyvyyden joka suuntaan parantaen kuljettajatyytyväisyyttä ja turvallisuutta.

Turvallisuutta ja ajomukavuutta lisää kehittynyt RDS ohjausjärjestelmä, joka mukautuu kuljettajaan ja mahdollistaa sujuvan työskentelyn. Innovatiivinen työhydrauliikka sekä passiivinen maston heilahdusten vaimennus mahdollistavat taakan turvallisen käsittelyn kaikissa tilanteissa.

Tule tutustumaan messuosastolle 3a21 markkinoiden innovatiivisimpaan sähkövastapainotrukkiin. Koeajoalueella pääset kokeilemaan uuden trukin tuntumaa ja sen toiminnallisuuksia.

Rocla Solutions on yhteisosastolla Intolog Oy:n ja Constructor Finland Oy:n (KASTEN) kanssa. Rocla Solutions Oy on tunnettu maailmanluokan Rocla- ja Cat® tuotemerkeistään. Lisäksi Rocla Solutions Oy tarjoaa Suomen kattavaa monimerkkihuoltoa ja sisälogistiikan kattavia palveluita.

 

 

Jaa sivu: