Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Messuterveisiä

Maanantai 24.11.2014

Helsingin Messukeskus keräsi viime viikolla logistiikka-alan ammattilaiset yhteen uusille, ensimmäistä kertaa järjestettyyn Sisälogistiikka 2014 –tapahtumaan.  Ammattitapahtuma kokosi yhteen kaikki osa-alueet, joista sisälogistiikan ja materiaalinkäsittelyn kokonaisuudet rakentuvat. Tapahtuma oli täynnä tietoa, inspiraatiota ja uusia ideoita. Messuvierailla oli mahdollisuus paikan päällä tavata alan johtavia toimijoita ja osallistua myös korkeatasoisiin seminaareihin.  Kaikenkaikkiaan kahden päivän aikana kävijöitä oli hieman vajaat 4000.

Trukkipuistossa Roclalla oli esillä kaksi tämän vuoden uutuustuotetta; uusi työntömastotrukki ja uusi sähkökäyttöinen Cat® -vastapainotrukki, jotka molemmat valmistetaan Suomessa, Järvenpään tehtaalla. Osastollamme kävi paljon uusia ja olemassaolevia asiakkaita tutustumassa näihin kotimaisiin tuotteisiimme.

Kiitos vierailustanne, jatketaan keskusteluja sovitulla tavalla!

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa!

 

 

 

Jaa sivu: