Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Rocla Solutionsin tapahtumarikas kesä 2019!

Maanantai 19.8.2019

Rocla Solutions jälleen Provinssin yhteistyökumppani!

Rocla Solutions Oy on toiminut vuodesta 2015 asti yhteistyökumppanina Seinäjoen Törnävänsaaressa järjestettävän Provinssi-festivaalin kanssa, ja yhteistyötä jatkettiin myös tänä vuonna.

Toimittamiamme Caterpillar – trukkeja tarvitaan joka vuosi laajan festarialueen rakentamiseen ja purkamiseen. Festivaalialue rakennetaan aina tyhjästä ja laadukkaita trukkeja tarvitaan tavaroiden purkamiseen rekoista, siirtämiseen ja kuljettamiseen eri puolille sokkeloista aluetta.

Perjantaina ja lauantaina onnekkaimmat pääsevät kokemaan lempiartistiensa keikat yleisömeren yli, kun yksi trukeista on varustettu henkilönostoihin sopivalla korilla. Nostot suoritetaan päälavan edestä, ja nostokorin kyytiin on päässyt  monen ikäistä festarikävijää.

Kiitos Provinssille jälleen yhteistyöstä!

 

Power Truck Show – tuunatut haarukkavaunut kiinnostivat messukansaa!

Muutaman vuoden tauon jälkeen olimme jälleen mukana Power Truck Show:ssa  Alahärmässä. Osastollamme kävi hurjasti väkeä osallistumassa tuunattujen ja uniikkien haarukkavaunujen arvontaan, kiitos kaikille arvontaan osallistuneille - teitä oli kaiken kaikkiaan 1189! Monien suusta kuului lausahdus, “ne ovat niin komiat, ettei niillä kehtaa töitä tehdä”. Mahtavia ideoita tuli, kuinka tuunattuja pumppukärryä voisi hyödyntää oman kodin sisustuksessa, työhuoneen taukohuoneessa tai ihan vain aiheuttaa naapurikateutta, tämmöisiä kun ei tule heti vastaan oikeastaan missään!

Osastollamme herätti kiinnostusta myös uusi sähköinen Cat® haarukkavaunu, jolla voidaan helpottaa raskaiden kuormien käsittelyä.

Kiitos messukansalle ja järjestäjille upeista messuista, olipa mukava olla mukana monen vuoden tauon jälkeen! 

 

Jaa sivu: