Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Kestävän toimituksen tekijät: yhteistyö Nesteen MY uusiutuva diesel kanssa

Keskiviikko 28.8.2019

Yhteistyöllä Nesteen MY uusiutuva diesel kanssa ratkottiin huoltoautojen päästöhaaste

Rocla Solutions tarjoaa energiatehokkaita ja ergonomisia trukkeja ja kuljetusvälineitä logistiikan tarpeisiin. Tarjoamme lisäksi ammattitaitoista monimerkkihuoltopalvelua, jolla tehostetaan koneiden käyttöä, pidennetään niiden elinikää ja mahdollistetaan asiakkaille ennakoitavuutta.

Asiakaskunnassamme diesel- ja kaasukäyttöisiä trukkeja on alettu korvata sähkökäyttöisillä trukeilla. Mietimme, millä muilla tavoin voisimme konkreettisesti vaikuttaa joka päivä yrityksenä tuottamiimme hiilidioksidipäästöihin. Haluamme ottaa yhä enemmän vastuuta ympäristön hyvinvoinnista ja osallistua ilmastotalkoisiin.

Rocla Solutionsilla on koko maan kattava huolto ja 60 dieselillä kulkevaa huoltoautoa. Huoltoautojen on toimittava luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Yhteensä yrityksen huoltokalusto tuottaa noin 340 tonnia hiilidioksidipäästöjä vuosittain.

Huoltokaluston päästöhaaste ratkaistiin Nesteen MY uusiutuvalla dieselillä

Neste MY on uusiutuvaa dieseliä, joka valmistetaan 100 % jätteistä ja tähteistä. Neste MY:n uusiutuvan raaka-ainepohjan ansiosta kasvihuonekaasupäästöt ovat jopa 90 % pienemmät fossiilisiin dieseleihin verrattuna. Neste MY:lla voidaan alentaa myös dieselmoottoreiden lähipäästöjä kuten pienhiukkasia ja typen oksideja.

Logsitiikkasektorilla iso merkitys ilmastotalkoissa

Rocla kuuluu LIMOWA Lifting, Moving and Warehouse -yhteisöön, joka on mukana eurooppalaisessa ALICE-logistiikka-allianssissa. Vuonna 2018 ALICEn jäsenyritysten yhteiseksi tavoitteeksi asetettiin nollapäästöt vuoteen 2050 mennessä. ALICEn välitavoitteena on leikata logistiikkasektorin päästöjä 30 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Samalla aikavälillä logistiikkatarpeiden arvioidaan kuitenkin kasvavan muun muassa verkkokaupan ansiosta jopa 300 prosenttia.

Neste MY Dieselin käyttöönotto huoltoautoissamme on yksi konkreettinen toimenpide, jolla pyrimme pienentämään hiilidioksidipäästöjä.

Lisää yhteistyöstämme löydät Nesteen sivuilta

Jaa sivu: