Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Palvelut

Digitaalisilla palveluilla asiakkaamme saavat nopeammin tiedon työn ja koneiden tehokkuudesta ja he voivat optimoida sisälogistiikan eri toimintoja varmemmin.

Vuonna 2020 julkaisimme kaksi uutta digitaalista palvelua: sisälogistiikan dataa ja IoT sensoritietoa hyödyntävä Rocla Intelligencen sekä Forklift Managerin, jolla huollon sopimusasiakkaamme saavat nopeasti tilattua huollon ja näkevät helposti trukkifleetin tärkeimmät asiat suoraan puhelimesta.

Digitaalisten palveluiden lisäksi tarjoamme perinteisempiä palveluita, joiden avulla voit mm. tehostaa sisälogistiikkatoimintoja, säästää kustannuksia ja parantaa työturvallisuutta. Palvelun laajuus vaihtelee valintasi mukaan satunnaisiin huoltotarpeisiin vastaamisesta aina koko trukkikannan kokonaisvaltaiseen ylläpitovastuuseen.                                                                          

Palveluillamme varmistat laitekannan toimivuuden ja turvallisuuden, pystyt keskittymään entistä paremmin omiin ydintoimintoihisi ja saat hyödyllistä tietoa oman toimintasi kehittämiseen. Roclalta löytyy tarpeisiisi sopivin ratkaisu aina, halusitpa vastata trukkikantasi käytettävyydestä itse tai antaa sen kokonaan kumppanin hoitoon.

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: