Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Trukin hankinta- ja rahoitusvaihtoehdot

Rocla tarjoaa useita hankinta- ja rahoitusvaihtoehtoja trukin hankintaan

Oikean hankinta- ja rahoitusvaihtoehdon valinnassa auttavat kokeneet ja ammattitaitoiset Rocla-myyjät.

Koneiden omistukselle vaihtoehtoisia hankintatapoja ovat pitkäaikainen tai lyhytaikainen vuokraus, jotka tarjoavat joustavuutta kaluston hankintaan ja hallintaan. Myös Roclan laadukkaat vaihtotrukit saattavat olla oikea vaihtoehto trukkitarpeeseesi.

Pitkäaikainen trukkivuokraus

Trukista maksetaan kuukausittainen, ennalta sovittu kiinteä maksu, joka sisältää täyden ylläpidon huoltoineen ja vikakorjauksineen sopimuskauden. Sopimuskauden jälkeen trukki vaihdetaan uuteen ja vanha trukki palautuu Roclalle. Pitkäaikaiset vuokrasopimukset tehdään yleensä 3-7 vuoden pituisiksi. Sopimuskauden jälkeen jäännösarvovastuu on Roclalla. Lue lisää. 

Trukkileasing

Trukista maksetaan sopimuskauden ajalta sovittu kuukausittainen leasing-maksu. Rocla tarjoaa huolto- tai ylläpitopalvelut erikseen myös leasing-trukeille. Leasing-sopimuksen päättymisen jälkeen asiakas on oikeutettu lunastamaan trukin itselleen ennalta sovitulla jäännösarvolla tai se palautetaan myyjälle.

Trukki osamaksulla

Trukki maksetaan tasaisissa kuukausierissä. Viimeisen erän jälkeen trukki on ostajan omaisuutta. Osamaksun lisäksi trukkiin kannattaa liittää esimerkiksi Basic-huoltosopimus, johon kuuluu trukin säännöllinen huolto sekä kunto- ja turvallisuustarkastukset erilliseen hintaan.

Lyhytaikainen trukkivuokraus

Lyhytaikaiseen tarpeeseen, yhdestä päivästä muutamaan kuukauteen, trukin saa helposti käyttöönsä lyhytaikaisella vuokralla.

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: