Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Rocla Solutions Oy

Rocla Solutions Oy myy ja huoltaa trukit Suomessa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla (Hakkilassa).

Rocla Solutions Oy:n laajaan trukkivalikoimaan kuuluvat sähköisten Rocla- ja Cat® -trukkien lisäksi polttomoottorikäyttöiset Cat® –vastapainotrukit.
Lisäksi yhtiö tarjoaa kattavaa trukkialan palvelua, kaluston huolto- ja ylläpitopalvelua, trukkivuokrausta sekä trukkitarkastus-, koulutus- ja tietopalveluita.

Rocla, ainoa suomalainen trukkivalmistaja kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja, automaattitrukkijärjestelmiä sekä niiden elinkaarenaikaisia kokonaispalveluja.

Roclan innovatiiviset trukit, palvelut ja ratkaisut tehostavat asiakkaiden sisälogistiikan toimintoja ja vähentävät logistiikan kustannuksia.

Rocla on osa kansainvälistä Mitsubishi Logisnext –yhtiötä. Yhtiön Euroopan trukkiliiketoiminnan tuotekehitys – Rocla Design Center, ja sähköisten varasto- ja vastapainotrukkien sekä automaattitrukkien tuotanto ovat Järvenpäässä. Tuotannossa valmistetaan Rocla, Mitsubishi ja Cat® trukkeja.

Lisää tietoa tuotekehityksestä ja tuotannosta

 

Jaa sivu: