Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Logisnext Finland

Kattavaa trukkialan palvelua

Logisnext Finland Oy on täyden palvelun logistiikkatalo. Työllistämme lähes 120 sisälogistiikan ammattilaista. Myynti- ja markkinointi, kehitystiimi ja koko Suomen kattava monimerkkihuolto varmistavat, että suomalainen sisälogistiikka työskentelee keskeytyksettä.

Tuotebrändeinämme ovat laadukkaat Rocla- ja Cat® -trukit sekä ekologiset Kyburz –sähköskootterit. Laaja trukkivalikoimamme ja kaluston eri hankintavaihtoehdot tuovat asiakkaalle joustoa oman sisälogistiikan menestykselle.

Ammattitaitoinen trukkihuolto

Tarjoamme koko Suomen kattavan, nopea ja ammattitaitoinen monimerkkihuollon. Käytämme huolloissa alkuperäisiä Rocla- ja Cat -varaosia sekä uusimpia työkaluja ja diagnostiikkavälineitä, jotka takaavat toimintavarmuuden seuraavan huoltoon saakka. Tarjoamme myös trukkitarkastuksia.

Laaja palveluvalikoima takaa onnistumisen

Digitaalisilla palveluilla asiakkaamme saavat nopeammin tiedon työn ja koneiden tehokkuudesta ja he voivat optimoida sisälogistiikan eri toimintoja varmemmin.

Vuonna 2020 julkaisimme kaksi uutta digitaalista palvelua: sisälogistiikan dataa ja IoT sensoritietoa hyödyntävä Rocla Intelligencen sekä Forklift Managerin, jolla huollon sopimusasiakkaamme saavat nopeasti tilattua huollon ja näkevät helposti trukkifleetin tärkeimmät asiat suoraan puhelimesta.

Koulutuspalvelumme keskittyvät turvallisen ajotavan varmistamiseen ja muiden huomioimiseen varastoissa, logistiikkakeskuksissa ja terminaaleissa. Koulutukset sisältävät teoriaosuuden ja ajokokeen. Koulutuspalvelut on mahdollista saada niin perinteisenä luokkaopetuksena kuin verkkokurssina.

Vahva eurooppalainen toimija Vantaalla

Olemme Mitsubishi Logisnext Europen (MLE) tytäryhtiö ja sen täysin omistama myyntiyhtiö. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaan Hakkilassa. Meillä on paikallisia omia toimipisteitä ja vahva jälleenmyyntiverkosto Suomessa.

Suurin osa myymistämme sähköisistä trukeista suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, konsernimme Järvenpään tehtaalla. Olemme mukana uusien tuotteiden suunnitteluprosessissa alusta alkaen tuomalla tuotesuunnitteluun käyttäjä- ja asiakaskokemuksia. 

Rocla Solutions Oy on 1.4.2020 alkaen Logisnext Finland Oy. Tiedote nimenmuutoksesta:

https://www.rocla.fi/news/tiedote-rocla-solutions-oy-on-nyt-logisnext

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@logisnext.eu

Tutustu tuotteisiimme

Tutustu huoltoon

Tutustu asiakasreferensseihin 

Ota meihin yhteyttä

Jaa sivu: