Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Tietoa Logisnext Finlandista

Rocla Solutions Oy on 1.4.2020 alkaen Logisnext Finland Oy

Logisnext Finland Oy on täyden palvelun logistiikkatalo. Työllistämme lähes 130 sisälogistiikan ammattilaista.

Suomessa edustamme laadukkaita Rocla- ja Cat® -trukkeja sekä ympäristöystävällisiä Kyburz –sähköskoottereita. Liiketoimintaoston myötä valikoimamme laajentuivat myös Mitsubishi Forklift Trucks ja Combilift -trukeilla sekä Dulevo lakaisu- ja harjakoneilla. Lue lisää tästä.

Laaja trukkivalikoimamme ja kaluston eri hankintavaihtoehdot tuovat asiakkaalle joustoa oman sisälogistiikan menestykselle.

Koko Suomen kattava huoltopalvelumme on tunnettu ammattitaidosta ja asiakaspalvelustaan. Varmistamme osaltamme, että asiakkaidemme sisälogistiikka toimii keskeytyksettä. 

Olemme Mitsubishi Logisnext Europen (MLE) tytäryhtiö ja sen täysin omistama myyntiyhtiö. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Paikalliset toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Seinäjoella ja Oulussa. Vahva jälleenmyyntiverkosto takaa kattavan palvelun koko Suomessa.

Y-tunnus: 2530965-3

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@logisnext.eu.

Jaa sivu: