Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Trukinkuljettajakurssille ilmoittautuminen

Tervetuloa Roclan Solutions Oy:n järjestämälle trukinkuljettajakurssille!

Voit ilmoittautua oheisella lomakkeella täyttämällä tarvittavat tiedot alla oleville riveille.Täytä myös yhteyshenkilön ja yrityksen tiedot.

Jouni Sikanen
kouluttaja

Trukinkuljettajakurssi järjestetään säännöllisesti Rocla Solutions Oy:n tiloissa. Tiloissamme järjestettävien kurssien päivämäärät näet koulutuksen kotisivuilta. Kurssi voidaan myös järjestää asiakkaan tiloissa, jolloin valitaan kohta asiakkaan tiloissa. Järjestämme myös säännöllisesti koulutuksia maakunnissa.

 

Syötä ilmoittautuville kuljettajille sopiva ensisijainen kurssipäivämäärä. Päivämäärän sopiminen kouluttajien kalenteriin varmistetaan, joten päivämäärä ei ole sitova.
Syötä ilmoittautuville kuljettajille sopiva toissijainen kurssipäivämäärä. Päivämäärän sopiminen kouluttajien kalenteriin varmistetaan, joten päivämäärä ei ole sitova.

Yhteyshenkilön tiedot

Osallistujat
Syötä osallistujien nimet. Jos osallistujia on yli 10, syötä lisänimet Lisätietoja-kenttään.

 

Täyttämiesi tietojen perusteella voimme ottaa sinuun yhteyttä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme