Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Trukit

1/2

Roclan trukit auttavat varastoinnin tehokkuuden parantamisessa. Mitä nopeammin ja luotettavammin tavarat liikkuvat varastossa, sitä tehokkaampaa on koko varaston toiminta.

Kotimaiset, huolella suunnitellut, työskentelyn turvallisuuden ja ergonomian hyvin huomioonottavat Rocla tai Cat® tai Mitsubishi Forklift Trucks -trukit ovat apunasi, kun haluat lisätä toiminnan tehokkuutta ja parantaa tuloksia.

Edustamiimme brändien monipuoliseen trukkivalikoimaan kuuluvat haarukkavaunut, varastotrukit, vastapainotrukit ja automaattitrukit. Asiantuntijat auttavat oikean trukin valinnassa. Hyvin suunnitellulla trukkivalinnalla on mahdollista parantaa varastoinnin tehokkuutta merkitsevästi. Logistiikkakustannuksissa voidaan päästä jopa kymmenien prosenttien säästöihin.

Teimme 1.9.2021 liiketoimintakaupan, jonka ansiosta valikoimamme laajentuivat Mitsubishi Forklift Trucks -trukeilla, Combilift-monitietrukeilla ja Dulevo -harja- ja lakaisukoneella. Voit lukea kaupasta täältä. 

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: