Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Trukit

1/2

Valmistettu Suomessa

Roclan trukit auttavat varastoinnin tehokkuuden parantamisessa. Mitä nopeammin ja luotettavammin tavarat liikkuvat varastossa, sitä tehokkaampaa on koko varaston toiminta.

Kotimaiset, huolella suunnitellut, työskentelyn turvallisuuden ja ergonomian hyvin huomioonottavat Rocla- ja Cat-trukit ovat apunasi, kun haluat lisätä toiminnan tehokkuutta ja parantaa tuloksia.

Roclan monipuoliseen trukkivalikoimaan kuuluvat haarukkavaunut, varastotrukit, vastapainotrukit ja automaattitrukit. Roclan asiantuntijat auttavat oikean trukin valinnassa. Hyvin suunnitellulla trukkivalinnalla on mahdollista parantaa varastoinnin tehokkuutta merkitsevästi. Logistiikkakustannuksissa voidaan päästä jopa kymmenien prosenttien säästöihin. Rocla-varastotrukit ja sähkökäyttöiset Cat-vastapainotrukit suunnitellaan ja valmistetaan Roclan tehtaalla Järvenpäässä.

 

Kysy lisätietoa alueesi yhteyshenkilöltä

Jaa sivu: