Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Mitsubishi Forklift Trucks

KUN LUOTETTAVUUS ON KAIKKI KAIKESSA...

Mitsubishi Forklift Trucks

Kuten kaikki “MITSUBISHI” nimeä kantavat tuotteet, myös varasto- ja vastapainotrukkimallimme hyötyvät yhden maailman isoimmista konserneista, Mitsubishi Heavy Industries Groupin, pitkästä perinteestä ja valtavista resursseista sekä suunnannäyttäjän teknisestä osaamisesta.

Avaruusaluksia, suihkukoneita, voimalaitoksia ja paljon muuta suunnitteleva MHI on erikoistunut niihin teknologioihin, joissa suorituskyky, luotettavuus ja paremmuus päättävät menestyksestäsi tai epäonnistumisestasi... 

Kun siis lupaamme sinulle laatua, luotettavuutta ja vastinetta rahalle, tiedät sen olevan tae, jonka pystymme toimittamaan.

ET KOSKAAN TYÖSKENTELE YKSIN.

Paikallisena valtuutettuna jälleenmyyjänä pidämme trukkisi toiminnassa – laajan kokemuksemme, teknisen huippuosaamisemme ja sitoutuneen asiakaspalvelumme kautta.

Olemme paikallisia asiantuntijoitasi, joiden tukena ovat koko Mitsubishi Forklift Trucks -organisaation tehokkaat kanavat.

Ota yhteyttä!

  Alvi Vainikainen
 
Alvi Vainikainen
p. 0500 567 5453
alvi.vainikainen (a) logisnext.eu
 
Mitsubishi Forklift Trucks edustus siirtyi meille liiketoimintaoston myötä. Lue lisää tästä. 
Jaa sivu: