Käytämme sivuillamme evästeitä verkkosivujemme käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi, käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja sivujemme kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä ja niiden poistamisesta täältä.

OK
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Logisnext Finland Oy on ostanut Berner Oy:n Koneet-liiketoiminnan

Liiketoimintakaupan myötä Mitsubishi Forklift Trucks -brändin, Combilift-monitietrukkien sekä Dulevo-lakaisu- ja harjakoneiden liiketoiminta ja edustus Suomessa siirtyvät Berner Oy:ltä Logisnext Finland Oy:lle 1.9.2021 alkaen. Berner Oy:n Koneet-liiketoimintayksikön henkilökunta siirtyy kaupan myötä Logisnext Finland Oy:lle.

Logisnext Finland Oy kuuluu kansainväliseen Mitsubishi Logisnext Europe B.V. (MLE) –konserniin, jonka emoyhtiö on japanilainen Mitsubishi Logisnext Co. Ltd. Kaupan myötä Mitsubishi Forklift Trucks edustus siirtyy täydentämään Logisnext Finland Oy:n tuotetarjontaan Rocla ja Cat® -trukkien rinnalle.
 
Logisnext Finland Oy jatkaa uusien tuotebrändien ohella ylpeänä Rocla brändin lähes 80-vuotta historiaa Suomessa. Kauppa vahvistaa Logisnext Finlandin omaa monimerkkihuoltoa ja paikallisia toimipisteitä ja kasvattaa Logisnext Finlandin markkinaosuutta, trukkitiheyttä sekä myynti-, huolto- ja palveluverkostoja Suomessa. Tämä tarkoittaa asiakkaalle parempaa saatavuutta ja suuremman volyymin tuomia etuja.
 
- Kauppa on osa MLE:n strategista päätöstä yhdenmukaistaa konsernin tuotteiden saatavuus lähelle asiakkaita. Pystymme tarjoamaan paremmin palveluita kansainvälistä toimintaa harjoittaville asiakkaillemme. Yhteistyö eri maayhtiöiden välillä parantaa tuotteiden saatavuutta, sanoo Logisnext Finlandin toimitusjohtaja Jukka Viinikainen.
 
-Rocla, Cat® Lift Trucks ja Mitsubishi Forklift Trucks ovat kaikki MLE:n tuotebrändejä, joten synergiaetujen ansiosta varaosien saatavuus helpottuu ja sujuvoituu, hän jatkaa.
 
Viinikainen on ylpeä Logisnext Finlandin kehittämistä digitaalisista ratkaisuista, joilla asiakkaat pystyvät esimerkiksi tilamaan trukkihuoltoa mobiiliaplikaatioilla, seuraamaan trukkiensa huoltoraportointia tai vaikka käyttövoimakustannuksia. Nämä palvelut ovat jatkossa myös liiketoimintakaupan yhteydessä siirtyneiden asiakkaiden saatavilla.
 
Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutusta asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden yhteyshenkilöihin.
 
Kaupan myötä Combilift-monitietrukit ja Dulevo –lakaisu- ja harjakoneet tulevat myös Logisnext Finland Oy:n asiakkaiden saataville.
 
Lisätietoja: Logisnext Finland Oy:n toimitusjohtaja Jukka Viinikainen, p. 0400 452 447
 
Jaa sivu: